A quin espia admirava Alexander Dmitrenko?

Sean Conery interpretant James Bond a l'Instagram d'Alexander Dmitrenko

A James Bond. O a Sean Connery, l’actor que va interpretar en set pel·lícules les peripècies de l’espia britànic creat pel novel·lista Ian Fleming. Així en va deixar constància, el passat 31 d’octubre, en el ‘post’ que va pujar al seu portal d’Instagram, arran de la mort de Connery. El ‘post’ va consistir en una fotografia de l’actor interpretant a James Bond acompanyada del comentari “Adéu Sean #moriturytesalutant”

Alexander Dmitrenko és l’empresari nascut a Moscou i afincat a Barcelona des del 2004 que ha aparegut els darrers dies als mitjans de comunicació després que un reportatge de The New York Times expliqués que va acompanyar Josep Lluís Alay, cap de l’oficina de l’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont, a Rússia per aconseguir suports de l’administració de Vladimir Putin per la causa independentista catalana.

Dmitrenko dirigeix l’empresa Nave Magna de lloguer, venda i organització de viatges en iots de luxe. Els dos darrers ‘posts’ al seu perfil d’Instagram són comunicats on anuncia en català i castellà que emprendrà mesures legals contra tots els mitjans de comunicació que, segons ell, “han embrutat el meu honor” aquests dies associant-lo amb espies russos, precisament els adversaris habituals del James Bond al qual admirava tant.

(Visited 323 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari