Quin ajuntament paga 1000 euros al mes per un local que fa 5 anys que no utilitza?

Estat actual del local des d'on emetia Ràdio Berga fins el juliol de 2016

Berga. Es tracta del local ubicat al passeig de la Pau des d’on emetia Ràdio Berga. L’ajuntament no va renovar el juliol de 2016 el contracte de gestió de l’emissora, que tenia l’empresa Bifidus Produccions. Des d’aleshores, un ordinador connectat en aquest local emet un fil musical. Evidentment, no cal un local per tenir-hi un ordinador només. Les instal·lacions del passeig de la Pau estan actualment abandonades, brutes i amb tots els aparells tècnics que es feien servir per fer funcionar l’emissora amuntegats i cada cop més deteriorats.

Cinc anys després del tancament de Ràdio Berga, el consistori ha pagat ja 60.000 euros pel lloguer d’un espai que no fa servir. L’actual alcalde, Ivan Sánchez, va dir el passat mes de novembre, quan era regidor de Comunicació, que es desmantellarien les instal·lacions i es traslladaria tot el que hi ha al local a un altre recinte municipal. De moment, però, tot continua igual i cada final de mes arriba la factura de mil euros que han de pagar els berguedans per tenir una emissora de ràdio que només emet música.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.