Qui es va trencar una cama a la travessa de Jordi Turull?

Rita Marzoa a la travessa de Jordi Turull, de negre a la dreta de la imatge

La consellera de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rita Marzoa i Font. Es va sumar a la tretzena etapa de la Travessa per la Llibertat convocada per Jordi Turull, que va sortir d’Albarca i va acabar a Escaladei, a la comarca del Priorat. Al web de la Travessa per la Llibertat hi ha una fotografia on se la veu al costat de Turull i d’altres persones que van participar en la marxa aquell dia, el 22 de juliol, com Josep Rull, Jordi Pina, Joaquim Jubert o l’esposa de Turull, Blanca Bragulat. No hi ha fotos de Marzoa a l’arribada perquè es va trencar la tíbia i el peroné d’una cama en una caiguda durant la caminada.

Marzoa és la consellera secretària de la CCMA, a la qual manté una relació tensa amb la seva presidenta en funcions, Núria Llorach. Marzoa es va negar a forçar la dimissió de Saül Gordillo com a director de Catalunya Ràdio, com va pretendre Llorach arran de la negativa de Mònica Terribas de continuar presentant el matinal. Terribas va acusar Gordillo de mala gestió de l’emissora i Llorach, vinculada a JxCat, va considerar que era el moment adequat per fer fora Gordillo, que va ser elegit director de Catalunya Ràdio a proposta d’ERC.

Aquesta tensió entre Llorach i Marzoa hauria arribat, fins i tot i segons algunes fonts properes a la CCMA, a que la presidenta en funcions s’oposés a que la lesió de la consellera fos considerada un ‘accident laboral’. En tot cas, Marzoa ha anunciat al seu instagram que l’operació ha anat bé i ha agraït a les infermeres, infermers i el metge que la va operar el tractament rebut a la Clínica Creu Blanca de Reina Elisenda de Barcelona. “Una nova pedra al camí, que ensenya a caminar. Bon estiu!”, hi va escriure.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Qui es va trencar una cama a la travessa de Jordi Turull?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides