Qui es burla de les declaracions de Dolors Bassa?

Dolors Bassa
Dolors Bassa

El raper Josep Miquel Arenas Beltran, conegut pel sobrenom Valtònyc i molt proper al cercle de Carles Puigdemont, ha publicat un tuit fent referència a les declaracions de Dolors Bassa. L’exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies va retreure als independentistes més exigents que ningú anés a casa seva a defensar-la “en el moment que ens van venir a detenir”, unes declaracions que han suscitat moltes crítiques, sobretot del sector de Junts per Catalunya.

Si fins ara el respecte cap als presos independentistes i la seva situació era generalitzat, les paraules de Bassa han fet visibles les discordances existents. Valtònyc ha utilitzat la mateixa expressió que l’exconsellera en un tuit irònic, explicant que s’ha menjat un paquet sencer de xocolatines perquè ningú l’ha aturat: “M’acabo de fotre mitja bossa de Schokobons en un pispàs. Però, qui ha vengut a aturar-me en el moment que l’he comprada? Quanta gent hi havia davant de casa meva?”.

Les reaccions a aquesta publicació no s’han fet esperar i, de fet, la diputada de JxCat i secretària segona de la Mesa del Parlament, Aurora Madaula, s’ha adherit a la befa sobre les declaracions de Bassa marcant el tuit del raper  amb un m’agrada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides