Toc d’atenció d’Argimon a Puigneró per la polèmica paella de Rahola

"Tothom ha de complir les normes i més un responsable polític", ha dit el conseller a la comissió de Salut

Els grups de l’oposició han retret avui al conseller de Salut, Josep Maria Argimon, les imatges penjades a les xarxes en què es veu el vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, assistint a la paella organitzada per la periodista i escriptora Pilar Rahola, i en la qual també es poden veure els polítics repatriats a Bèlgica Carles Puigdemont, Lluís Puig i Toni Comín, o el diputat de Junts al Parlament, Joan Canadell, entre d’altres. “Tothom ha de complir les normes i més un responsable polític”, ha respost contundent Argimon criticant que el seu company de govern i de Junts s’hagi saltat les restriccions.

La fotografia ha creat polèmica perquè els assistents a la trobada, tot i estar a l’aire lliure, no duen mascareta ni respecten la distància de seguretat en un moment en què el Govern ha demanat mantenir les restriccions, com ara el toc de queda. D’altra banda, les restriccions a Catalunya impedeixen que es reuneixin més de deu persones. A la trobada, feta fora de Catalunya, hi ha unes 21 persones.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Toc d’atenció d’Argimon a Puigneró per la polèmica paella de Rahola”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.