Ni bombolla ni distància ni mascareta

El vicepresident Puigneró comparteix paella i foto amb Puigdemont, Comín, Puig, Canadell, Fachin i Rahola obviant les recomanacions de la Generalitat

La foto de la paella compartida per Pilar Rahola
La foto de la paella compartida per Pilar Rahola

Els periodistes col·laboradors de TV3 Pilar Rahola i Albano-Dante Fachín ha difós a les xarxes les imatges d’una recent trobada, que mostren el vicepresident català Jordi Puigneró i el diputat de JxCat Joan Canadell, acompanyats d’exmembres del govern català, com l’expresident Carles Puigdemont i els exconsellers Toni Comín i Lluís Puig, entre altres persones, posant sense respectar les mesures per prevenir el contagi de la covid-19 promogudes per la Generalitat.

La difusió de les fotos coincideix amb el moment àlgid de l’impacte de la cinquena onada sobre els hospitals catalans, la segona pròrroga del toc de queda nocturn i l’enviament de missatges SMS per part del Departament de Salut de la Generalitat per alertar les persones vacunades de no abaixar la guàrdia.

Aquests missatges dirigeixen a un lloc web de Salut que recomana reduir la interacció social a la bombolla de convivència, evitant aglomeracions, i coincidir amb un màxim de 10 persones alhora, extremant les precaucions fora de la bombolla. També recorda la importància de mantenir la distància mínima d’1,5 metres i de portar mascareta.

Cap d’aquestes precaucions s’ha seguit en aquesta trobada que, això sí, es va celebrar fora de les fronteres d’Espanya, probablement en territori francès. Les mesures de seguretat a França, això sí, són similars a les catalanes. Entre altres, es recomana limitar la interacció social, respectar una distencia de dos metres i usar la mascareta quan la distància siguin de menys d’un metre, i on sigui obigatòria.

Rahola, Fachin, Puigneró, Canadell, Puigdemont, Comín i Puig van compartir una paella amb el senador de JxCat Jami Matamala, Marcela Topor (esposa de l’expresident), Josep Lluís Alay (cap de l’oficina de Puigdemont), l’exdiputada de Podem al Congrés i parella de Fachín Marta Sibina, i el diputat d’EH Bildu al Congrés Jon Iñarritu. En total, la foto del grup mostra 21 persones.

Entre elles també hi ha Gemma Recoder, directora del Canet Rock, un dels festivals envoltats enguany de controvèrsia perquè es va celebrar en el context de la cinquena onada de la pandèmia. De fet, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, va considerar “un error” haver-los permès.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Ni bombolla ni distància ni mascareta”

  1. A carles Puigdemont, se le ve más gordo, el exilio, le sienta bien
    Pero ojo como cojas el covid, por no respetar la distancia de seguridad, vas a adelgazar a marchas forzadas
    NO COMMENT

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides