Puigdemont i Junqueres tenen una trobada “agradable” 4 anys després

El president de Junts i el d'ERC s'han reunit després d'anys de desconfiança mútua en què s'han anat llançant retrets

Junqueras i Puigdemont, a Waterloo amb exconsellers i el raper Valtònyc
Junqueras i Puigdemont, a Waterloo amb exconsellers i el raper Valtònyc

Oriol Junqueras i Carles Puigdemont es retroben després de més de tres anys sense veure’s físicament. El líder d’Esquerra i el de Junts per Catalunya trenquen el gel entre un i l’altre en una reunió a la Casa de la República, a Waterloo. Ho fan després de quasi quatre anys de desconfiança mútua en què tant Junqueras com Puigdemont s’han anat llançant retrets sobre la gestió del referèndum i la declaració d’independència.

Als voltants de les dues del migdia, Junqueras ha arribat a la residència belga de Puigdemont acompanyat de Carme Forcadell, Raül Romeva i Dolors Bassa. Tots ells, amb Toni Comin i Valtònyc s’han fet una fotografia a la porta de la casa.

Tot seguit s’han entaulat per dinar, en un àpat, del qual Puigdemont n’ha cuinat les postres. La trobada ha durat més de dues hores. Cap a dos quarts de cinc, Junqueras ha sortit de la Casa de la República per atendre els mitjans i explicar les sensacions d’aquesta primera trobada.

El líder d’Esquerra celebra haver-se retrobat amb Puigdemont i assegura que es tornaran a reunir més vegades per parlar del camí cap a la independència. També ha dit que no hi ha hagut cap retret entre ells després d’aquests 3 anys i 9 mesos sense veure’s físicament. Ha estat una trobada “agradable”, amb poc contingut polític, molt personal per trencar el gel, però Junqueras assegura que n’hi haurà més.

Puigdemont no ha valorat la trobada davant els mitjans però sí a les xarxes socials. Ho ha fet amb una fotografia de grup i el missatge: “Un honor immens retrobar-vos i compartir a la Casa de la República una estona tan agradable, emocionant i sobretot tan esperada. Hi hem de tornar; és casa vostra”.

(Visited 178 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Puigdemont i Junqueres tenen una trobada “agradable” 4 anys després”

Feu un comentari