Arxiven la causa contra Soler pel gag que compara els Mossos amb gossos

El jutge considera que el contingut no té prou gravetat per considerar-lo un delicte d'injúries

Toni Soler, durant el 'gag' denunciat per sindicats de Mossos
Toni Soler, durant el 'gag' denunciat per sindicats de Mossos

El jutge ha arxivat les diligències obertes contra Toni Soler, Jair Domínguez, Magí García i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) –com a responsable civil subsidiària– per les afirmacions efectuades en el programa Està passant de TV3 del 16 d’octubre del 2019, en un gag que comparava els Mossos d’Esquadra amb gossos, arran de les càrregues en les protestes contra la sentència del procés. El magistrat entén que no tenen la gravetat necessària per poder considerar-les una conducta penal i estan emparades per la llibertat d’expressió.

En el programa d’humor denunciat, es van emetre imatges d’un gos amb una gorra de policia, així com amb un casc dels antiavalots i una llançadora de projectils viscoelàstics (foam), en un gag que jugava amb l’equívoc suscitat per la similitud fonètica entre les paraules ‘gossos’ i ‘mossos’.

El cas deriva de les diligències que va obrir la Fiscalia de Barcelona, arran de la denúncia que els sindicats dels Mossos d’Esquadra van presentar pel gag, que consideraven que injuriava el cos de la policia catalana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides