Arxiven la causa contra Soler pel gag que compara els Mossos amb gossos

El jutge considera que el contingut no té prou gravetat per considerar-lo un delicte d'injúries

Toni Soler, durant el 'gag' denunciat per sindicats de Mossos
Toni Soler, durant el 'gag' denunciat per sindicats de Mossos

El jutge ha arxivat les diligències obertes contra Toni Soler, Jair Domínguez, Magí García i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) –com a responsable civil subsidiària– per les afirmacions efectuades en el programa Està passant de TV3 del 16 d’octubre del 2019, en un gag que comparava els Mossos d’Esquadra amb gossos, arran de les càrregues en les protestes contra la sentència del procés. El magistrat entén que no tenen la gravetat necessària per poder considerar-les una conducta penal i estan emparades per la llibertat d’expressió.

En el programa d’humor denunciat, es van emetre imatges d’un gos amb una gorra de policia, així com amb un casc dels antiavalots i una llançadora de projectils viscoelàstics (foam), en un gag que jugava amb l’equívoc suscitat per la similitud fonètica entre les paraules ‘gossos’ i ‘mossos’.

El cas deriva de les diligències que va obrir la Fiscalia de Barcelona, arran de la denúncia que els sindicats dels Mossos d’Esquadra van presentar pel gag, que consideraven que injuriava el cos de la policia catalana.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.