L’escassa influència de l’ANC ja frega el ridícul

L’ANC ja no és el que era. És innegable. Però a la cúpula de l’entitat, capitanejada per Elisenda Paluzie, sembla que no ho han assumit. I la setmana passada la realitat va donar una bufetada a les ments pensants de l’ANC. I és que la visita de Felip VI a Barcelona per anar a un acte del Cercle d’Economia va indignar la gent de l’Assemblea i van decidir muntar sidrals per demostrar al monarca que Catalunya no el vol.

Per fer-ho, van convocar una crema massiva de fotos del Borbó a totes les places majors de Catalunya el dia abans que arribés. A Barcelona, on s’esperava omplir la plaça Sant Jaume, van arribar a ser unes 25 persones. Tot un “èxit”. L’endemà van convocar una acció de protesta a prop d’on era el Rei. No van superar el centenar de persones i van tornar a cremar una gran foto del monarca. Fregant el ridícul…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “L’escassa influència de l’ANC ja frega el ridícul”

Deixa un comentari

Notícies més llegides