L’escassa influència de l’ANC ja frega el ridícul

L’ANC ja no és el que era. És innegable. Però a la cúpula de l’entitat, capitanejada per Elisenda Paluzie, sembla que no ho han assumit. I la setmana passada la realitat va donar una bufetada a les ments pensants de l’ANC. I és que la visita de Felip VI a Barcelona per anar a un acte del Cercle d’Economia va indignar la gent de l’Assemblea i van decidir muntar sidrals per demostrar al monarca que Catalunya no el vol.

Per fer-ho, van convocar una crema massiva de fotos del Borbó a totes les places majors de Catalunya el dia abans que arribés. A Barcelona, on s’esperava omplir la plaça Sant Jaume, van arribar a ser unes 25 persones. Tot un “èxit”. L’endemà van convocar una acció de protesta a prop d’on era el Rei. No van superar el centenar de persones i van tornar a cremar una gran foto del monarca. Fregant el ridícul…

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “L’escassa influència de l’ANC ja frega el ridícul”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.