El TSJC es declara competent per investigar Laura Borràs

El magistrat ponent, Jordi Seguí, passa a ser magistrat instructor

Laura Borràs
Laura Borràs

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya s’ha declarat competent per investigar la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, pels presumptes delictes de prevaricació, malversació, falsedat documental y frau a l’Administració. La sala del civil i penal del TSJC ha comunicat que, un cop rebut l’informe del Ministeri Fiscal, es declarar competent per a investigar a Borràs, donat que per la seva condició de presidenta de la cambra catalana és aforada davant aquest tribunal.

El mateix comunicat informa que, per tant, el magistrat ponent Jordi Seguí passa a ser magistrat instructor, i que es continua en el TSJC la investigació de les diligències prèvies que en el seu moment va remetre el Tribunal Suprem contra l’actual presidenta del Parlament i una altra persona (I.H.F.) pels presumptes delictes de  prevaricació, frau a l’Administració, malversació de cabals públics i falsedat documental, recordant que aquestes diligències es trobaven obertes en el Tribunal Suprem, en ser aleshores la investigada, diputada a les Corts Generals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “El TSJC es declara competent per investigar Laura Borràs”

Deixa un comentari

Notícies més llegides