Àngels Chacón rellevarà David Bonvehí en el lideratge del PDECat

El partit impulsa una unió del "centre ampli" i reclama fer una candidatura per competir amb Colau

Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement
Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement

L’exconsellera d’Empresa i Coneixement i darrera candidata del PDECat a les eleccions catalanes, Àngels Chacón, rellevarà David Bonvehí en el lideratge del partit hereu de Convergència. Bonvehí ha protagonitzat aquest dissabte el seu últim informe de gestió com a president del PDECat. Ho ha fet en una intervenció telemàtica davant dels afiliats que s’han apuntat a l’assemblea extraordinària del partit.

El missatge principal que ha desgranat és que, després de l’estiu, se celebrarà una nova assemblea ideològica que ha de servir com a punt de partida per refundar el “centre ampli”. En l’informe de gestió s’ha desmarcat del “tenim pressa”, i ha criticat l’estratègia que segueixen ERC i Junts.

“El partit s’ha fet gran. Té 7.000 militants i prop de 200 alcaldes. Continuem sent un dels principals partits de Catalunya”, ha apuntat Bonvehí, que ha demanat ser un “actor polític de primer nivell” disposat a ser “encara més gran”. “Hem de reflexionar com projectar un camí diferenciat davant d’una ciutadania que no se sent representada en el període actual”, ha apuntat el president postconvergent, que ha reclamat liderar un “centre ampli”.

Aquesta nova assemblea ha de servir, segons Bonvehí, per rellançar el projecte camí de les municipals, claus per al futur de la formació. “Estem en disposició de fer un projecte engrescador. Això ho situem, com a molt, després de l’estiu”, ha indicat Bonvehí, que ha defensat posar en marxa una “gran candidatura” a Barcelona per vèncer Ada Colau i també llistes a l’àrea metropolitana de la capital catalana.

(Visited 297 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari