Cs reclama el cessament d’Argimon per “posar en el punt de mira” la Guàrdia Civil i la Policia Nacional

Martín Blanco creu que la piulada de Puigdemont on criticava durament la vacunació dels agents dels cossos estatals podria ser constitutiva d'un delicte d’odi

El portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, ha demanat aquest dimecres el cessament de Josep Maria Argimon com a secretari de Salut Pública de la Generalitat per les declaracions d’aquest dimarts en què assegurava que vacunar els policies nacionals i guàrdies civils en la mateixa proporció que els mossos d’Esquadra, com diu la resolució judicial que va emetre aquest dimarts el TSJC, suposaria endarrerir la vacunació de persones d’entre 70 i 79 anys. En una entrevista simultània a Ràdio 4 i a La 2, Martín Blanco ha afirmat que les paraules d’Argimon són “absolutament inadmissibles” perquè busquen “intoxicar la vida pública a Catalunya” i intenten “posar en el punt de mira” la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

D’altra banda, el dirigent de Ciutadans ha anunciat que la seva formació està estudiant emprendre accions legals per la piulada que va publicar aquest dimarts Carles Puigdemont sobre la vacunació als policies dels cossos estatals perquè, segons Martín Blanco, podria ser constitutiva d’un delicte d’odi. L’expresident català havia escrit que “els qui van agredir ciutadans al crit de “¡a por ellos!” continuen privilegiats i protegits pel sistema espanyol” i que “els vacunaran passant per davant de persones indefenses i pacífiques a les quals van colpejar de forma salvatge el dia 1 d’octubre de 2017″. Així mateix, Martín Blanco ha subratllat que “és inacceptable aquest menysteniment a uns servidors públics fonamentals”.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.