Veïns de la Meridiana desmunten els talls independentistes

Han convocat manifestacions motoritzades que tenen permís de les autoritats

Veïns de l’Avinguda Meridiana de Barcelona han aconseguit desmuntar els talls d’aquesta artèria principal de la ciutat que portaven fent diàriament des de l’octubre del 2019 un reduït grup de desenes d’independentistes. Els veïns, constituïts en el col·lectiu Meridiana Sin Cortes han convocat manifestacions motoritzades, que han tingut el permís preceptiu, i que obliguen els independentistes a desallotjar la calçada.

Aquestes manifestacions motoritzades van començar el dissabte passat i, de moment, es mantindran fins aquest dimarts. Les marxes estan convocades des de les 19.30h a les 21.30 i van des del carrer Felip II fins a Fabra i Puig en sentit d’anada i tornada. Les marxes coincideixen amb l’horari de les convocatòries dels talls independentistes que tenen el suport de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Les manifestacions motoritzades dels veïns cansats dels talls independentistes han obligat al fet que els Mossos d’Esquadra, que fins ara custodiaven les mobilitzacions independentistes que tallaven la via, obliguin ara els independentistes a quedar-se fora de la calçada. Aquesta situació ha provocat l’enuig dels independentistes, el qual han mostrat increpant els veïns que circulen ara amb els seus cotxes per la via pública.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides