Quin fidel seguidor de Puigdemont defensa que es contracti Desokupa per forçar desnonaments?

Missatge de Mark Serra a Instagram defensant l'empresa Desokupa

Mark Serra. Fa uns dies va penjar al seu perfil d’Instagram el missatge següent: “Els que us queixeu de grups com Desokupa, lluiteu perquè es canviï la llei que permet que un lladre rebenti la porta de casa teva i s’hi quedi fins el judici. Que se’ls tregui al moment i ja no farà falta contractar matons. Em passa a casa i contracto a qui sigui perquè els tregui a hòsties i surtin per la finestra”. Aquest post té prop de 400 comentaris, el primer dels quals, d’Isabel Motos, recomana “mai trucar els mossos”. Gerard Aribau també li dona la raó: “Jo tinc el seu contacte i no dubtaré en trucar-los si algú em roba la casa o el pis”.

No tothom hi està d’acord. L’usuari gufoacab li etziba “tant indepes que us feu anomenar alguns i no dubtaríeu en trucar una colla de fatxes com són els de Desokupa plagat de nazis i de policies. Feu-vos-ho mirar”.

La revista La Directa va descobrir el març de 2017 que Mark Serra formava part d’una xarxa de comercialització de pisos turístics al districte barceloní de Ciutat Vella. Militava aleshores al PDeCat. A les primàries que va organitzar JxCat per elaborar les candidatures a les darreres eleccions al Parlament, les bases del partit que presideix Carles Puigdemont el van col·locar en el lloc número 20 de la llista de Barcelona. La direcció del partit el va rebaixar, però, fins el 75è, motiu pel qual va abandonar la formació. Quan ho va anunciar va afirmar que, amb tot, seguiria sent fidel a Puigdemont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides