La velocitat de contagi del virus torna a estar en recessió

També baixen els pacients ingressats als hospitals i a les UCI

Empitjoren els principals indicadors de la covid-19
Milloren els indicadors de la covid-19

Els indicadors de la covid-19 i la situació hospitalària a Catalunya han millorat en les últimes hores. En aquest sentit, la velocitat de contagi del virus s’ha tornat a situar per sota d’1 (0,98) després de deu dies per sobre d’aquesta xifra. Això vol dir que el virus actualment està en recessió, ja que 100 persones en contagien a una mitjana de 98. També ha baixat el risc de rebrot, que ha passat dels 297 punts als 272.

Així mateix, i segons les dades facilitades pel Departament de Salut, han baixat els pacients ingressats amb covid-19 als hospitals (-20) i a les UCI (-2). Actualment hi ha hospitalitzats 1.650 malalts, dels quals 497 romanen a les unitats de crítics.

D’altra banda, en les últimes hores s’han notificat 2.021 casos positius i 21 defuncions.  Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 633.170 contagis i 21.720 morts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides