El TSJC diu que els acomiadaments per covid-19 són improcedents

La decisió no ha estat presa per consens, ja que tres magistrats advocaven per la nul•litat

TSJC
TSJC

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha determinat aquest dimecres que quan una empresa acomiadi a un treballador al·legant una afectació del coronavirus sobre el seu negoci està practicant un acomiadament improcedent. Segons avança El Periódico, que ha tingut accés a la resolució judicial, la sentència emplaça a un tribunal superior a efectuar la interpretació concreta del “prohibit acomiadar” que va introduir la ministra de Treball, Yolanda Díaz.

La decisió que ha adoptat el tribunal no ha estat presa per consens, ja que tres magistrats han fet vots particulars defensant la nul·litat en comptes de la improcedència.

Amb tot, serà el Tribunal Suprem qui acabarà dient si es tracta d’un acomiadament nul o improcedent perquè els advocats de CCOO que han dut el cas als tribunals ja han anunciat que recorreran la resolució.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides