Isabel Díaz Ayuso es perfila com un ‘model’ a seguir per a la CUP

L’arribada de la líder del Partit Popular (PP), Isabel Díaz Ayuso, a la presidència de la Comunitat de Madrid va desencadenar un curiós efecte digne d’anàlisi. Amb la intenció de crear-se un perfil de líder a tot l’Estat, de referent dins del PP per poder substituir Pablo Casado, i de tocar-li la pera al PSOE de Pedro Sánchez cada dia, Ayuso va engegar una campanya de desobediència a les normes i directrius de l’Estat i del Govern espanyol, d’un madrilenyisme que més que regionalisme sembla nacionalisme, i amb tàctiques i estratègies de reivindicació ben semblants a les que tradicionalment han fet servir el nacionalisme i l’independentisme català.

L’últim capítol d’aquesta història ha arribat amb el Govern d’Ayuso saltant-se totes les directrius i la cadena de comandament per intentar comprar vacunes pel seu compte, al marge de l’executiu espanyol i de la UE. I de sobte, entre la desobediència i aquest intent d’adquirir vacunes, resulta que la líder del PP madrileny s’ha acabat convertint en un model a seguir per a la CUP, que la setmana passada demanava fer el mateix que ella i buscar “sobiranament” vacunes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.