Un 30% dels veïns de Barcelona vol marxar a viure fora de la ciutat

Els ciutadans posen un 7,3 a la satisfacció de viure a la capital catalana, la pitjor nota des de l'any 1995

Les platges de Barcelona

Un 30% dels ciutadans de Barcelona, si pogués, marxaria a viure a un altre municipi. Així ho reflecteix l’enquesta de Serveis Municipals 2020, presentada aquest dilluns, la qual assenyala que només un 54% es quedaria al mateix barri i un 15% aniria a un altre de la ciutat. Es tracta del percentatge més elevat fins ara de tota la sèrie històrica i, en el sondeig de l’any anterior, només un 22% desitjava traslladar-se fora de Barcelona.

El regidor de Presidència, Pressupostos i Pla de Barris, Jordi Martí, ha argumentat que aquest fet es deu sobretot a les conseqüències de la pandèmia, la qual ha incentivat el teletreball en segones residències, i ha assenyalat que un estudi del consistori apunta que es tracta d’una tendència compartida a les grans ciutats europees.

Aquest percentatge coincideix amb la pitjor valoració a la “satisfacció de viure a Barcelona” des de 1995, amb una puntuació d’un 7,3. Un notable, sí, però tot i això la nota cau ostentosament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides