Un 30% dels veïns de Barcelona vol marxar a viure fora de la ciutat

Els ciutadans posen un 7,3 a la satisfacció de viure a la capital catalana, la pitjor nota des de l'any 1995

Les platges de Barcelona

Un 30% dels ciutadans de Barcelona, si pogués, marxaria a viure a un altre municipi. Així ho reflecteix l’enquesta de Serveis Municipals 2020, presentada aquest dilluns, la qual assenyala que només un 54% es quedaria al mateix barri i un 15% aniria a un altre de la ciutat. Es tracta del percentatge més elevat fins ara de tota la sèrie històrica i, en el sondeig de l’any anterior, només un 22% desitjava traslladar-se fora de Barcelona.

El regidor de Presidència, Pressupostos i Pla de Barris, Jordi Martí, ha argumentat que aquest fet es deu sobretot a les conseqüències de la pandèmia, la qual ha incentivat el teletreball en segones residències, i ha assenyalat que un estudi del consistori apunta que es tracta d’una tendència compartida a les grans ciutats europees.

Aquest percentatge coincideix amb la pitjor valoració a la “satisfacció de viure a Barcelona” des de 1995, amb una puntuació d’un 7,3. Un notable, sí, però tot i això la nota cau ostentosament.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.