Garriga: “El TC treballarà molt”

Borràs retreu al líder de Vox discriminacions per raça, injúries, infundis lesius i vulneració de la presumpció d'innocència

El líder de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, ha advertit a l’independentisme que es prepari perquè “vostès potser treballaran poc, però el Tribunal Constitucional treballarà molt”, en una intervenció durant el debat d’investidura que s’ha produït en una sala semibuida després que l’abandonessin una gran parts dels diputats com a mostra de rebuig a la formació ultradretana.

Quan ha acabat la primera intervenció de Garriga, la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borras, ha manifestat que el dirigent de Vox havia incorregut en “manifestacions discriminatòries per raó de raça”, injuries, “infudis lesius”, “vulneracions de drets fonamentals com el dret a la presumpció d’innocència” i “generalitzacions inacceptables” sobre el poble de Catalunya.

Garriga, entre altres manifestacions, havia fet una exposició criminalitzadora dels menors no acompanyats (els mena) i ha dit que Borràs està imputada per corrupció. Un altre diputat de Vox ha demanat a Borràs que mantingués “la neutralitat” com a presidenta de la cambra.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.