Garriga: “El TC treballarà molt”

Borràs retreu al líder de Vox discriminacions per raça, injúries, infundis lesius i vulneració de la presumpció d'innocència

El líder de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, ha advertit a l’independentisme que es prepari perquè “vostès potser treballaran poc, però el Tribunal Constitucional treballarà molt”, en una intervenció durant el debat d’investidura que s’ha produït en una sala semibuida després que l’abandonessin una gran parts dels diputats com a mostra de rebuig a la formació ultradretana.

Quan ha acabat la primera intervenció de Garriga, la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borras, ha manifestat que el dirigent de Vox havia incorregut en “manifestacions discriminatòries per raó de raça”, injuries, “infudis lesius”, “vulneracions de drets fonamentals com el dret a la presumpció d’innocència” i “generalitzacions inacceptables” sobre el poble de Catalunya.

Garriga, entre altres manifestacions, havia fet una exposició criminalitzadora dels menors no acompanyats (els mena) i ha dit que Borràs està imputada per corrupció. Un altre diputat de Vox ha demanat a Borràs que mantingués “la neutralitat” com a presidenta de la cambra.

(Visited 122 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari