Quin títol tècnic ha creat la Generalitat?

Josep Bargalló
Josep Bargalló

La Generalitat ha creat el títol propi de tècniques de dansa urbana. Aquest és el setè títol propi de la Generalitat, que s’afegeix als de tècnic en arts de circ; tècnic en prevenció, extinció d’incendis i salvaments; tècnic en xarxes, instal·lacions i estacions de tractament d’aigua; tècnic en manteniment de vaixells esportius i d’esbarjo; tècnic superior en circ; i, finalment, tècnic superior en tècniques d’actuació teatral.

Segons el Govern de la Generalitat, amb aquests títols es volen cobrir les necessitats de qualificació professionals. Els alumnes que cursin el cicle de grau mitjà de tècnic en tècniques de dansa urbana rebran formació relacionada amb com aplicar tècniques de dansa urbana, basades en la programació d’una actuació o coreografia, ballant com a solista o amb una parella, o com a membre d’un grup. El curs tindrà una durada de 1.400 hores lectives i es repartirà en dos cursos acadèmics. Es considera dansa urbana el breaking, el locking, el popping i el hip-hop.

Aquesta formació depèn del departament d’Educació, dirigit fins ara per Josep Bargalló. Aquesta nova opció formativa ha estat acordada entre Educació i les entitats que es dediquen a la dansa urbana.

El citat decret d’Educació pot ser un dels últims de Bargalló al capdavant del departament, ja que tot indica que aquest conseller no repetirà en el pròxim govern independentista que estan acabant de pactar ERC i Junts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides