El govern espanyol, satisfet per la retirada de la immunitat de Puigdemont

"Els problemes de Catalunya es resolen a Espanya", manifesta la ministra d'Exteriors sobre la decisió del Parlament Europeu

Arancha González Laya
Arancha González Laya

La ministra d’Afers Exteriors d’Espanya, Arancha González Laya, ha mostrat la seva satisfacció per la retirada de la immunitat que ha tingut fins ara l’expresident català Carles Puigdemont com a diputat del Parlament Europeu.

En un vídeo difós aquest dimarts, poc després que es confirmés que el ple de l’Eurocambra ha aixecat la immunitat del líder de Junts, González Laya ha afirmat que la votació reflecteix que “un eurodiputat no pot prevaldre’s de la seva condició d’eurodiputat per protegir-se de comparèixer davant justícies nacionals per possibles violacions de les legislacions nacionals”.

A més, considera que la decisió del Parlament Europeu sobre el suplicatori és un missatge sobre la “solidesa de l’Estat de dret a Espanya, de respecte al treball de la justícia espanyol”. Per a la ministra, l’Eurocambra també ha expressat que “els problemes de Catalunya es resolen a Espanya”.

González Laya ha atribuït, en definitiva, aquest “triple missatge” al ple del Parlament Europeu, que ha destacat que coincideix amb la posició que manté el govern d’Espanya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides