S’esperen dimissions a la Fundació del FC Barcelona?

La directora de la Fundació del FC Barcelona, Maria Vallès, ha acabat sent una de les protagonistes del Barçagate després que aparegui en el sumari com una de les cooperants necessàries per a trossejar els contractes amb I3Venture.

El pitjor és que, com ja va publicar El Triangle, Maria Vallès estava al corrent des de l’inici de les negociacions entre Jaume Masferrer i el responsable de l’empresa inicialment contractada per als treballs de monitoratge de les xarxes.

Però el que sabia Maria Vallès era que la veritable missió de I3Venture era anar a la caça de víctimes assenyalades per Jaume Masferrer. Va ser de fet la primera executiva del club a conèixer tots els detalls de l’operació amb bastant antelació i suficient temps per a informar els seus superiors de tots aquests plans.

La directora de la Fundació, finalment, va decidir confessar els seus ‘pecats’ a la Compliance del club quan el cas, de manera incipient, va començar a ser notícia. El temor a una recerca de major importància li va impulsar a compartir amb la Compliance la seva pròpia preocupació. Aquesta informació ha acabat a comissaria, ja que Noelia Romero, després del seu acomiadament, no el va retornar al club, sinó que el va lliurar a les autoritats policials.

En el sumari ha aparegut de moment que, a través de la Fundació, es van pagar factures a I3Venture, una gravíssima utilització dels fons més sagrats del club destinats a la solidaritat i els projectes socials. La taca per a la Fundació del Barça només és possible reparar-la amb la immediata dimissió de la seva directora segons opinen empleats i executius del FC Barcelona. Segurament els socis estan d’acord.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides