Trapero assegura que no hi ha una crisi policial a Catalunya

El major dels Mossos aposta per donar una resposta “tranquil•la i professional” als disturbis

Josep Lluís Trapero
Josep Lluís Trapero

El major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha afirmat aquest dimarts que la crisi derivada dels disturbis, que han tingut lloc els darrers dies a Catalunya, és social i no policial. En una reunió amb més de 200 comandaments al complex policial d’Egara per analitzar els aldarulls, Trapero ha recordat que els Mossos no han escollit la crisi ni l’han provocada.

D’altra banda, el major ha apostat per donar una resposta “tranquil·la i professional” als disturbis i ha reclamat, segons informa la periodista de la Cadena Ser, Anna Punsí, que es busquin noves estratègies a l’hora de dissenyar els dispositius per evitar que els moviments de les unitats antiavalots siguin previsibles.

El responsable del cos policial també ha defensat la transparència i la rendició de comptes, “però sense estridències”.

(Visited 127 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari