El Barça de Bartomeu va cedir dades dels socis a I3 Ventures

Les dades privades es destinaven a un registre per fer més efectius els missatges favorables a la junta, segons un informe policial

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

El Barça de Josep Bartomeu hauria cedit dades personals dels socis a l’empresa I3 Ventures per crear una base de dades amb l’objectiu de combatre als candidats opositors o crítics amb la junta directiva.

Les dades anaven destinades a crear un registre amb aquesta informació privada i així adaptar el missatge més favorable a la junta i contrari als opositors. Així ho apunten els Mossos d’Esquadra en un dels informes que consten en el sumari judicial del Barçagate, segons publica La Vanguardia.

“Algun responsable del club hauria cedit les dades personals dels socis del Barça, que formen el cens electoral, amb finalitats de propaganda particular i en contra de possibles opositors o crítics amb la direcció”, afirma l’informe policial.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides