UNA PERIODISTA DE CATALUNYA RÀDIO BENEFICIA JOAN LAPORTA I VÍCTOR FONT

La potent ofensiva de Joan Laporta i de Víctor Font, manifestament aliats en el debat de les Penyes celebrat aquest diumenge, no tindria sentit si no fos perquè l’altre candidat, Toni Freixa, està creixent en els últims dies fins a l’extrem d’haver-se convertit en una seriosa opció guanyadora.

En l’escenari del Congrès Mundial de Penyes, el debat va comptar també amb l’inesperat protagonisme de la moderadora, Marta Carreras, periodista de Catalunya Ràdio, que va manipular i va alterar el debat previst.

Va començar per sortir-se del guió que, en aquest cas, havia estat preparat exclusivament entorn de l’àrea social per tractar-se d’un àmbit barcelonista de 171.000 penyistes, molt sensible i emparat en el tarannà i la raó de ser d’un òrgan com la Confederació Mundial de Penyes, organitzadora de l’esdeveniment.

Marta Carreras es va dedicar a l’inici a plantejar peguntes de l’àrea esportiva i econòmica perquè Joan Laporta i Víctor Font poguessin esplaiar-se. Tan descaradament, que va arribar fins i tot a impedir que Toni Freixa pogués si més no parlar en les mateixes condicions i temps que els altres. 

L’actuació de Marta Carreras va protegir a Laporta i Font, de tal manera que va acabar concedint a tots dos el doble de temps de torn de paraula que a Toni Freixa, al qual a més interrompia sempre que podia.

La moderadora és periodista de Catalunya Ràdio i, per tant, militant activa i perfectament ensinistrada d’aquest flanc tendenciós dels mitjans públics de la Generalitat en aquestes eleccions del FC Barcelona. La servitud va tornar a transformar-se en un escàndol denunciable i esperpèntic si la resta de la premsa no fos temorosa també de la ira de Joan Laporta i d’aquest poder presidencial que, si guanya, exercirà amb la seva tirania i supèrbia conegudes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides