Quin càlcul alternatiu fa el cap de l’oficina de Puigdemont?

Josep Lluís Alay
Josep Lluís Alay

Josep Lluís Alay, el cap de l’oficina de l’expresident Carles Puigdemont, considera que el suplicatori de Puigdemont no va superar, en realitat, la primera votació sobre l’aixecament de la immunitat del líder de Junts, que ha tingut lloc a la Comissió d’Afers Jurídics de Parlament Europeu aquesta setmana.

Oficialment, aquesta primera votació es va resoldre desfavorablement als interessos de Puigdemont, i va donar la primera llum verda a l’aixecament de la seva immunitat com a europarlamentari, per quinze vots a favor, vuit en contra i dues abstencions.

Però els números d’Alay són uns altres. En un tuit publicat aquest dimecres, ha difós un plantejament alternatiu, més plaent pels seguidors de l’expresident català: “Això en realitat ha estat un 10 a 10 (8 + 2 abstencions). Resto 5 vots dels favorables al suplicatori (15) perquè pertanyen a una democràcia que no és plena, l’espanyola”.

El procediment, però, segueix el curs i la votació definitiva, al ple de l’Eurocambra, se celebrarà durant la primera quinzena del mes de març.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Quin càlcul alternatiu fa el cap de l’oficina de Puigdemont?”

  1. Els resultats 14f no es poden amagar, Catalunya ha votat sí la república i no la monarquia, i si a la independència tb, es com si haguessin votat democràticament No a la constitució 78.. els resultats hi són.

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides