Sánchez anuncia 11.000 milions en ajudes per a empreses i autònoms

El president espanyol preveu injectar els fons a sectors com l'hostaleria, la restauració i el petit comerç

Pedro Sánchez
Pedro Sánchez

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dilluns un paquet d’ajudes addicional d’11.000 milions d’euros que preveu destinar, durant les pròximes setmanes, a sectors que eren competitius fa un any, però han patit particularment la crisi generada per la pandèmia de la covid-19.

Sánchez ha citat, en concret, els sectors de l’hostaleria, el turisme, la restauració i el petit comerç com a beneficiaris de la mesura, que ha presentat com un paquet per a “noves actuacions” per ajudar a empreses, pimes i treballadors autònoms.

El president del govern espanyol ha fet l’anunci al Congrés dels Diputats, on ha comparegut per informar de la situació de la pandèmia i de l’aplicació de l’estat d’alarma. Durant la seva intervenció, ha reconegut que la primera desescalada es va efectuar massa ràpidament i que la “cogovernança” podria haver funcionat millor aleshores.

Així mateix, Sánchez ha afirmat que Espanya compta amb els mitjans per fer “real, efectiva i possible” la recuperació econòmica.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.