Ciutadans atribueix els mals resultats a la pandèmia

El diputat Nacho Martín Blanco ha reconegut que no haver pogut fer actes en contacte amb la militància, com abans de la crisi sanitària, els ha perjudicat

El diputat de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, ha assegurat aquest dilluns que el fet d’haver hagut de fer la campanya electoral via telemàtica per la pandèmia ha perjudicat la capacitat de cridar a la participació de la ciutadania.

En una roda de premsa per valorar els resultats de Ciutadans, que va perdre 30 diputats en els comicis celebrats aquest diumenge, Martín Blanco ha destacat “l’esforç” fet “per cridar a la participació dels ciutadans de Catalunya”, però ha admès que l’esforç “ha estat molt limitat per una circumstància excepcional: d’una banda estàvem dient als ciutadans que havien de ser molt responsables i no cometre excessos des del punt de vista de la seva interacció social i, en canvi, els havíem de demanar que anessin a votar”.

El dirigent taronja ha assenyalat també que la manca de contacte directe amb els militants als actes ha estat un escull per afavorir la participació, i ha carregat contra les formacions polítiques que han celebrat “actes multitudinaris” i que no han atès “les precaucions” adoptades pel seu partit.

Així mateix, Martín Blanco ha aprofitat per recordar que la seva força política era partidària d’ajornar les eleccions.

Respecte possibles dimissions per la forta davallada electoral, el diputat considera que no és “el moment de fer grans canvis”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides