Hasél publica una cançó dirigida a Felip VI abans d’entrar a la presó

El raper ha penjat el videoclip 'Ni Felipe VI' poques hores abans que acabi el termini perquè ingressi

Pablo Hasél
Pablo Hasél

Pablo Hasél ha publicat una cançó adreçada a Felip VI just el dia en què s’acaba el termini perquè ingressi a la presó. El raper lleidatà ha penjat aquest divendres el videoclip Ni Felipe VI, que en poques hores acumula prop de 30.000 visualitzacions.

La cançó comença amb la intervenció del rei espanyol d’aquesta mateixa setmana en què afirmava que “sense llibertat d’expressió i informació no hi ha democràcia”. A la lletra, Hasél l’acusa de “tirà” i també critica el “mal anomenat govern progressista” per “intentar aturar la mobilització” contra el seu empresonament.

Hasél afirma que no estarà mai “a la presó de la por” i que el seu micròfon “continuarà sent incòmode”. També celebra que “fins i tot Joan Manuel Serrat” demana la seva llibertat . També defensa que el que canta “no són injúries, és explicar el que passa” i critica que Pablo Iglesias està “domesticat”.

El videoclip està enregistrat a Lleida i també inclou imatges recents de mobilitzacions contra la condemna al raper.

Aquest divendres a les vuit del vespre acabava el termini que l’Audiència Nacional va donar a Pablo Hasél perquè ingressés voluntàriament a presó. Ell no s’hi ha presentat perquè diu que això seria “una humiliació indigna”.

Hasél també ha dit que no pensa oposar resistència quan la policia el vagi a buscar, cosa que no se sap quan passarà. El cantant lleidatà haurà de complir nou mesos i un dia de presó per enaltiment al terrorisme i injúries a la Corona per les lletres de les seves cançons i alguns tuits. A més, encara té altres causes obertes que podrien allargar la condemna.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides