Ressò mediàtic de l’actuació de Jordi Fàbrega sobre el concert de la Seu publicada per ‘La Valira’

L'alcalde de la capital de l'Alt Urgell va organitzar el concert el primer dia de la campanya electoral del 14-F

La indignació de part de la ciutadania de la Seu d’Urgell pel concert organitzat per l’alcalde Jordi Fàbrega (JxCat), coincidint amb el primer dia de la campanya electoral dels comicis del 14-F, ha tingut un ampli ressò mediàtic tant en mitjans de comunicació estatals com catalans, després que La Valira ho publiqués el cap de setmana passat, segona destaca aquesta mateixa web.

El digital explica que la majoria de mitjans que se’n fan ressò “coincideixen en criticar per irresponsabilitat al polític neoconvergent per seguir enquistat en negar les imatges fotogràfiques i vídeos apareguts a través de les xarxes socials, en les quals s’observa com la majoria dels assistents a l’espectacle estan a peu dret, ballant i sense guardar les distàncies socials reclamades per les autoritats sanitàries”.

La web també explica que en declaracions a Antena 3 i Cuatro TV, el primer edil de l’ajuntament de la Seu afirmava rotundament que “tothom estava assegut en tot moment”, encara que això no s’ajusti a les imatges difoses i, sabedor que ell mateix, juntament amb el regidor de Joventut, van assistir personalment al concert.

La Valira escriu que aquests mitjans “es fan ressò d’una de les lletres de la cançó del grup de música en les que es diu: “Sense regles que ens prohibeixin ser qui som”, com unes paraules premonitòries de les crítiques rebudes a l’equip de govern (JxCat i ERC) per permetre la celebració d’un acte amb més de 300 persones i en plena pandèmia”.

El diari digital d’informació dels Pirineus diu que “Cuatro TV no dubta en anar més enllà i integra en el grup dels “Vacunajetas” a Fàbrega per vacunar-se abans que altres professionals sanitaris que, a jornada completa, estan en primera línia. Al respecte, cal dir que el pediatre només visita dues hores a la setmana al CAP de la Seu, però així i tot, va voler ser dels primers en detriment d’altres companys, malgrat el dèficit de vaccins amb una insolidaritat manifesta”.

Finalment, La Valira escriu que La Vanguardia, per la seva part, reprodueix el comunicat de Compromís x La Seu, en el qual acusa el batlle “d’haver estat incapaç de mantenir l’ordre i ha permès l’incompliment de les normes sanitàries amb la seva desídia i passivitat habitual”. I que en declaracions a Nius, Fàbrega al·lega que està tranquil i que “es nota que hi ha campanya electoral i la gent interessada s’inventa aquestes polèmiques”. Altres mitjans com ara 20 minutos o Catalunya Diari també en parlen.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari