VICENT SANCHIS JA SONA PER A L’ASSALT A BARÇA TV

El nom de Vicenç Sanchis, actual director de TV3, ja sona per a tornar al FC Barcelona com a responsable de Barça TV. Ja ho va ser en els últims dies de Joan Laporta com a president, al comandament d’un canal paranoic, descontrolat i zona lliure d’insults i degradació cap al soci, en el qual Salvador Sostres tenia veu i vot i Eduard Pujol, barra lliure. El canal estava en aquell moment controlat per Mediapro i era una mina d’or per a Jaume Roures, ja que la seva productora s’havia convertit per contracte en el subministrador tècnic exclusiu d’aquesta televisió. 

Així, qualsevol encàrrec, idea o desig del seu director es convertia en una sucosa factura a pagar pel FC Barcelona, inevitablement a favor de Mediapro. Ara, quan en el despatx del poder de TV3 es veu a Laporta molt prop d’ocupar de nou la llotja del Camp Nou, es comencen a teixir plans i estratègies de futur entorn d’aquest “tresor”. No perquè el canal deixi diners al club, perquè porta anys acumulant pèrdues, sinó perquè es sol deixar la mà oberta a qui el governa, emprenent projectes i creant infraestructures de negocis que sobre el paper semblen molt rendibles però que a l’hora de la veritat acaben sent una ruïna. 

Barça TV+ i Barça Studios són el paradigma d’aquesta modernitat que només fa que engolir recursos del club sense cap sentit. Per això ja hi ha qui s’està fregant les mans com Vicent Sanchis. En el Barça, a més, no és necessari donar explicacions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides