L’ENQUESTA DE VÍCTOR FONT, A PUNT I AMB MISTERI

Es dona per fet que el donarà guanyador davant Joan Laporta, però no esmenta el tercer candidat, Toni Freixa

Ara que la data de les eleccions sembla clara i inamovible, tret que un confinament domiciliari extrem obligui a suspendre-les de nou el dia 7 de març, la llarga recta final de la campanya inicia el seu definitiu compte enrere. El primer gest electoralista d’abast previst per Víctor Font serà donar a conèixer l’enquesta realitzada per ell mateix en la qual, ja es pot avançar, apareixerà com a guanyador i sobretot com a única alternativa capaç de derrotar a Joan Laporta.

El seu equip estadístic ha preparat minuciosament aquest elaborat sondeig en el qual Font ha de mostrar-se davant els seus com una opció guanyadora si vol respondre a les expectatives del seu llarg periple preelectoral, aquest que ell mateix ha situat en un llunyà 2014 quan parla i repeteix constantment que la seva candidatura porta set anys preparant l’assalt al Camp Nou.

Entre cercles de socis que han rebut trucades d’una empresa especialitzada en sondejos han compartit el fet singular de l’interès en la candidatura de Víctor Font, sobre la seva intenció de vot i altres aspectes que, en el seu conjunt, tendien a mesurar les seves forces amb Joan Laporta, evitant l’al·lusió al tercer candidat, Toni Freixa. 

Les preguntes anaven dirigides, per tant, a determinar el protagonisme i força social de Víctor Font, clarament el candidat que més difícil té mantenir-se a la cresta de l’onada electoral després de tants mesos de desgast i d’anar recaient en errors clarament propis, reajustaments de posició i dubtes essencials que l’han portat a posicions contradictòries. Koeman, per exemple, va ser qualificat de “pedaç” l’estiu passat quan va ser contractat i ara és l’entrenador dels seus somnis i la seva aposta d’avui a l’espera que algun dia Xavi Hernández pugui venir al Camp Nou. 

Si, com se sospita, aquestes enquestes telefòniques detectades formen part de l’encàrrec de Víctor Font, el misteri sobre com es cuina aquesta part de la intenció de vot sense tenir en compte un dels tres candidats es resoldrà aviat. Res és impossible en unes eleccions on l’enquesta d’un mitjà prestigiós com Mundo Deportivo va publicar el diumenge passat els resultats d’un sondeig en el qual apareixia com a quart candidat Emili Rousaud malgrat ser eliminat en el filtre de les signatures.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides