Illa anuncia que Lucena seria el seu vicepresident econòmic

L'exdiputat del PSC no deixarà la presidència d'AENA de moment

Maurici Lucena, el 2014
Maurici Lucena, el 2014

Maurici Lucena serà el vicepresident econòmic del govern català si el PSC guanya les eleccions, ha anunciat aquest dijous el candidat socialista, Salvador Illa, coincidint amb l’inici oficial de la campanya electoral. Lucena, que va ser diputat i portaveu del PSC al Parlament de Catalunya (2012-2015) com a número dos de l’aleshores dirigent socialista Pere Navarro, ha acceptat la proposta d’Illa, però a diferència de l’exministre de Sanitat no deixarà el seu càrrec abans del 14-F.

AENA ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat dels Valors (CNMV) que Lucena, que és president i conseller delegat de l’empresa pública gestora d’aeroports, seguirà dedicant-se exclusivament a aquestes funcions fins que esdevingui, si és el cas, vicepresident i conseller català d’Economia i Hisenda.

Lucena, que va assessorar el president català José Montilla i -abans que governés- l’actual president espanyol, Pedro Sánchez, va presidir el Consell de l’Agència Espacial Europea (2008-2010) després de dirigir el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, i presideix AENA des del 2018.

(Visited 111 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari