Demanda de Coscubiela contra Soler i Sanchis perquè l”Està passant’ no rectifica un contingut

El programa de TV3 va donar a entendre que l'exdiputat havia format part del consell d'administració d'una elèctrica

L'aparició de Coscubiela a l''Està passant'
L'aparició de Coscubiela a l''Està passant'

Joan Coscubiela, l’exdiputat d’ICV-EUiA i de Catalunya Sí Que Es Pot, ha anunciat a Twitter aquest dimecres que ha presentat una demanda de judici verbal contra el presentador de TV3 Toni Soler i el director de la cadena, Vicent Sanchis, perquè el programa Està Passant va refusar rectificar un contingut emès el passat dia 12 que donava a entendre que Coscubiela havia format part del consell d’administració d’una elèctrica.

Coscubiela, mitjançant un burofax, havia reclamat a l’Està passant una rectificació “amb la mateixa rellevància, sense postil·les, ni comentaris que desvirtuen el desmentiment”, amb “una durada igual i amb el fragment original, i en un termini “improrrogable” de tres dies, així com una difusió de la mateixa a les xarxes socials i la inclusió d’un avís sobre aquest contingut en els arxius digitals de TV3, condicions que no s’han complert.

Soler, això sí, va llegir un fragment del missatge que els va adreçar Coscubiela, el qual afirmava que l’exdiputat mai ha format part del consell d’administració d’una companyia elèctrica, però “com a responsable del programa”, Soler va afegir que “ens vam referir a Coscubiela com a exconseller d’una elèctrica, cosa que és certa perquè Coscubiela va formar part durant anys del consell assessor d’Endesa, i no vam dir que formés part de cap consell d’administració, per tant ens ratifiquem plenament en el contingut del programa“.

En la peça sobre la qual va reclamar la rectificació Coscubiela, però, es va citar el nom de l’exdiputat i es va mostrar la seva cara entre els de diversos excàrrecs públics que sí que van ser membres de consells d’administració, abans que Soler digués que “tampoc és que tots els polítics vulguin acabar en el consell d’administració d’una elèctrica”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides