Qui fa córrer per les xarxes el carnet del Club Super3 de Pere Aragonès?

Carnet del Canal Super3 de Pere Aragonès

El perfil de Twitter @PereMHP, que es presenta com a Fans Pere Aragonès. Es defineix com a ‘compte de Twitter de suport a Pere Aragonès. Ara és l’hora del Front Ampli’. El divendres passat va pujar a aquesta xarxa una imatge que incloïa el logotip del Club Super3 i el carnet de Pere Aragonès en aquest canal infantil. S’hi pot veure un retrat seu de ben petit, el seu nom complet –Pere Aragonès Garcia-, la data de naixement -16 d’octubre de 1982- i la població on va néixer –Pineda de Mar. També hi consta el seu número de soci: 43.762. En el text que acompanya aquesta imatge, hi han escrit: “Pere Aragonès també té el carnet de Súper. Un SUPER PRESIDENT! Aixeca la mà si també ho tens”.

El missatge ha rebut comentaris de suport i dures crítiques per part d’adversaris d’ERC. L’escriptor Quim Monzó el va retuitejar. @KytesurfCat ha replicat amb un carnet de Falange Española Tradicionalista y de las Jons, i afirmant que un avi d’Aragonès en tenia un d’aquesta organització franquista. Dorian Ros, membre de JuntsxBadia, precisa que “si un cas, ets un ‘super’ vicepresident amb funcions de president”. La majoria dels comentaris són crítics o, fins i tot, insultants envers Aragonès.

Fans Pere Aragonès ha creat el seu perfil de Twitter aquest mes de gener i tot just acaba d’arribar als 200 seguidors. És molt dur amb els seus actuals socis de govern de JxCAT i rivals a les properes eleccions al Parlament. En un missatge publicat aquest diumenge 17 de gener s’hi llegeix “Detector de persones dolentes i octubristes tòxics. És el moment de guanyar el 30 de maig per posar seny a la Generalitat i redreçar aquests tarats piròmans que només volen el poder a costa de tot. #FemPerePresident”. Aquest text apareix juntament amb una imatge on s’hi veu, entre d’altres imatges, un cartell dels CDR i una fotografia de Carles Puigdemont. En un altre missatge asseguren que votar Laura Borràs és el mateix que votar Jordi Pujol i li critiquen que hagi titulat el seu llibre electoral “Filla de l’1 d’octubre”. “Hem estat independentistes des de ben petits. I ella?”, es pregunta Fans Pere Aragonès.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.