Iceta diu que Illa seguirà de ministre si s’ajornen les eleccions

El primer secretari del PSC creu que no hi ha motiu per canviar la data electoral

Miquel Iceta i Salvador Illa
Miquel Iceta i Salvador Illa

Miquel Iceta, el primer secretari del PSC, s’ha mostrat partidari durant una entrevista concedida aquest dimarts a TV3 que les eleccions al Parlament de Catalunya se celebrin, com està previst, el 14 de febrer, ara que sona cada cop més la possibilitat d’un ajornament per l’impacte de la pandèmia de la covid-19.

Sobre la continuïtat al capdavant del Ministeri de Sanitat del seu successor com presidenciable per part del PSC, Salvador Illa, Iceta ha dit que no ha de deixar el càrrec al govern espanyol si les eleccions s’ajornen.

Per al primer secretari dels socialistes catalans, “no hi ha cap motiu” per ajornar la contesa electoral del 14-F, ja que considera que “això no s’aguanta” i “necessitem un govern amb cara i ulls”.

Sobre la celebració de la votació, Iceta ha defensat que el govern està posant “totes les condicions” per poder-hi participar “amb totes les garanties”, i que les previsions sobre l’evolució de la pandèmia no han donat “motius afegits” per canviar de plans. Així mateix, ha rebutjat una modificació jurídica que permetés votar durant dues jornades, que considera impracticable.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari