Dos homes sense sostre, morts a Barcelona durant l’onada de fred

Una altra persona sense llar ha estat atesa les darreres hores amb símptomes d'hipotèrmia

Una persona dormint al carrer, a Barcelona.
Una persona dormint al carrer, a Barcelona.

Dos homes sense llar han mort a Barcelona les darreres hores, en plena onada de fred, i un tercer ha estat atès amb símptomes d’hipotèrmia.

Els dos homes morts als carrers de Barcelona han estat trobats sense símptomes de violència, segons han explicat fonts policials, a la plaça del Poeta Boscà (a tocar del mercat de la Barceloneta) i al parc de la Ciutadella.

Les autòpsies, que previsiblement ordenarà el jutjat de guàrdia les pròximes hores, confirmaran si la hipotèrmia ha estat la causa de les morts.

En el segon cas, els agents policials han trobat al costat de la persona morta una altra que presentava símptomes d’hipotèrmia, a qui han atès els serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona.

A aquestes morts se suma la d’un home que ha patit un infart quan conduïa a Belltall (Conca de Barberà) per una carretera afectada per les nevades. El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, però, ha negat que hi hagi un “nexe de causalitat” entre la nevada i la defunció d’aquest conductor.

El temporal Filomena ha provocat la nevada més gran a Catalunya des del 2010 i el fred més intens des del 2012, ha informat el Servei Meteorològic de la Generalitat.

(Visited 261 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari