La JEC manté els drets electorals de JxCat al PDECat pel 14-F

La junta diu que "és l'única formació política d'aquella coalició electoral que es presenta en aquest procés electoral"

En un comunicat fet públic pel PDECat s’afirma que “la Junta Electoral Central (JEC) certifica que el PDECat manté tots els drets electorals per a les properes eleccions del14F” i que “la JEC ha acordat reconèixer els drets derivats de l’ordenament electoral que puguin correspondre a la coalició electoral presentada en les eleccions al Parlament de Catalunya de 2017 amb la denominació de Junts per Catalunya hauran de correspondre al PDECat, perquè és l’única formació política d’aquella coalició electoral que es presenta en aquest procés electoral”.

El PDECat afirma en el comunicat “que en tot moment ha defensat que aquests drets li pertanyien i els faria efectius”, defensant que” no fer-ho seria un frau per als electors, associats i totes les persones que representen el PDECat a les institucions, també al Parlament de Catalunya, on compta amb cinc diputats”.

La nota afegeix que “aquests drets electorals no són una entelèquia, tenen a veure amb la presència necessària i preceptiva del PDECat a la Taula de Partits sobre les eleccions que convoca el conseller Bernat Solé, la incidència en la cobertura dels mitjans de comunicació públics i també, per exemple, el repartiment de la presència en espais de propaganda electoral de tot tipus. El PDECat farà el que calgui per vetllar pel compliment d’aquest acord de la JEC”. La nota conclou: “Sabíem que teníem raó”.

(Visited 121 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari