Aragonès rebutja assistir a la Pasqua Militar per “convicció i compromís democràtic”

El vicepresident català diu que hi ha moltes notícies que indiquen que les forces armades recolzen "plantejaments especialment hostils amb Catalunya i amb l’independentisme"

Pere Aragonès

El vicepresident de la Generalitat amb funcions de president, Pere Aragonès, ha refusat assistir a la celebració de la Pasqua Militar que tindrà lloc aquest dimecres al Palau de la Capitania General de Barcelona per “convicció i compromís democràtic”.

Davant la invitació del tinent general de l’exèrcit, Fernando Aznar, Aragonès ha justificat la declinació assegurant en una carta que “són moltes les notícies que vinculen les forces armades de l’Estat espanyol amb actituds antidemocràtiques i mostres de suport a plantejaments especialment hostils amb Catalunya i amb l’independentisme.”

Per aquest motiu, el vicepresident català ha subratllat que “el Govern de Catalunya no pot assistir a una cerimònia d’exaltació d’un exèrcit que no només no ens representa, sinó que està disposat a tot per reprimir a tots aquells que treballem per la República catalana seguint els valors més bàsics de la pau, la llibertat i la democràcia.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides