Espanya suma 30.579 contagis i 241 defuncions des del 31 de desembre

Illa avisa que “venen setmanes dures i complicades”

Empitjoren els principals indicadors de la covid-19
Milloren els indicadors de la covid-19

El Ministeri de Sanitat ha comunicat aquest dilluns que s’han registrat 30.579 positius (4.420 les últimes 24 hores) i 241 defuncions des del passat dijous, dia en què es van notificar les darreres dades globals. Des de l’inici de la pandèmia, Espanya ha comptabilitzat un total de 1.958.844 contagis i 51.078 morts.

Segons les dades, Madrid és la comunitat autònoma amb més positius els últims set dies (14.076), seguida de Catalunya, amb 12.754.

Així mateix, el ministeri ha informat que han tingut lloc en les darreres 24 hores 1.380 ingressos hospitalaris i 562 altes. Actualment, romanen hospitalitzades 13.458 persones, de les quals 2.192 es troben a les UCI.

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha avisat, en una compareixença de premsa per valorar les dades, que “venen setmanes dures i complicades”. En una línia similar, la responsable de l’Àrea del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, María José Sierra, ha dit que “encara és d’hora per valorar l’impacte real que la transmissió ha pogut tenir durant les setmanes de Nadal, però la tendència va en augment i la situació és preocupant.”

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides