Iceta creu que amb Illa el PSC pot guanyar les eleccions del 14-F

"No volem ser segons, volen presidir la Generalitat", ha manifestat el primer secretari dels socialistes catalans

Salvador Illa amb Miquel Iceta

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha comunicat el matí d’aquest dimecres la seva renúncia a presentar-se a president de la Generalitat. En lloc seu, ha postulat al ministre de Sanitat, Salvador Illa, la cara més visible en la lluita contra la pandèmia de la Covid-19.

Un cop d’efecte per impulsar les opcions electorals dels socialistes de cara al 14 de febrer. “El nostre objectiu no és ser la segona força política de Catalunya. El nostre objectiu és arribar a la presidència de la Generalitat”, ha argumentat Iceta davant el consell executiu del PSC.

Els sondejos donen als socialistes uns millors resultats que en els anteriors comicis, però no prou millors per arribar a la presidència del govern català. “El nostre objectiu no són uns quants escons més, el nostre objectiu ha de ser guanyar les eleccions”, ha insistit Iceta davant la plana major dels socialistes.

Tot i que tant Iceta com el candidat Illa anaven negant els darrers dies aquesta possibilitat, fonts del partit indiquen que la idea feia temps que s’anava madurant, fins que el líder dels socialistes catalans ho ha anunciat avui dimecres. La idea d’Illa és obrir una nova etapa al PSC.

(Visited 98 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari