Condemnen l’exlíder de Vox a Lleida per abusos sexuals

El jutge l'imposa una pena de catorze anys i tres mesos de presó més vuit anys de llibertat vigilada

José Antonio Ortiz Cambray
José Antonio Ortiz Cambray

L’Audiència de Lleida ha condemnat  José Antonio Ortiz Cambray, exlíder de Vox a la capital de Ponent, a catorze anys i tres mesos de presó, més vuit anys de llibertat vigilada, per abusos sexuals fets a persones amb discapacitat un cop ha quedat demostrat que els va oferir diners a canvi de favors sexuals.

El jutge condemna l’exlíder de Vox a Lleida a vuit anys de presó per un delicte continuat d’abusos sexuals a persones amb discapacitat. A més, el condemna a dues penes de dos anys i mig de presó per delictes de corrupció de persones discapacitades. I finalment, també el condemna a un any i tres mesos de presó per un delicte de pornografia amb ús de persones amb discapacitat.

José Antonio Ortiz Cambray també ha estat condemnat a pagar una indemnització de 15.000 euros a una de les víctimes i 5.000 euros a una altra pels abusos sexuals als quals les va sotmetre. Durant el judici, Ortiz Cambray v negar haver tingut cap mena de relació amb els dos homes discapacitats, afirmant: “Ho juro per Déu i la memòria dels meus pares, no vaig mantenir aquelles trobades”.

(Visited 83 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari