Condemnen l’exlíder de Vox a Lleida per abusos sexuals

El jutge l'imposa una pena de catorze anys i tres mesos de presó més vuit anys de llibertat vigilada

José Antonio Ortiz Cambray
José Antonio Ortiz Cambray

L’Audiència de Lleida ha condemnat  José Antonio Ortiz Cambray, exlíder de Vox a la capital de Ponent, a catorze anys i tres mesos de presó, més vuit anys de llibertat vigilada, per abusos sexuals fets a persones amb discapacitat un cop ha quedat demostrat que els va oferir diners a canvi de favors sexuals.

El jutge condemna l’exlíder de Vox a Lleida a vuit anys de presó per un delicte continuat d’abusos sexuals a persones amb discapacitat. A més, el condemna a dues penes de dos anys i mig de presó per delictes de corrupció de persones discapacitades. I finalment, també el condemna a un any i tres mesos de presó per un delicte de pornografia amb ús de persones amb discapacitat.

José Antonio Ortiz Cambray també ha estat condemnat a pagar una indemnització de 15.000 euros a una de les víctimes i 5.000 euros a una altra pels abusos sexuals als quals les va sotmetre. Durant el judici, Ortiz Cambray v negar haver tingut cap mena de relació amb els dos homes discapacitats, afirmant: “Ho juro per Déu i la memòria dels meus pares, no vaig mantenir aquelles trobades”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides