Una àvia de 89 de l’Hospitalet, la primera a vacunar-se a Catalunya

Pere Aragonès destaca que amb la vacunació es comença a "construir la immunitat de grup"

La primera vacunada contra la covid-19 a Catalunya Josefa Pérez a la residència Feixa Llarga de l’Hospitalet de Llobregat. Imatge del 27 de desembre de 2020. (Horitzontal)

Aquest diumenge han arribat les primeres dosis de vacuna per la Covid-19 a Catalunya. El lloc on han començat les vacunacions aquest migdia ha estat la residència de gent gran Feixa Llarga, a l’Hospitalet de Llobregat, un centre on no hi ha cap cas actiu.

La primera vacunada en aquesta residència ha estat Josefa Pérez, de 89 anys. Originària d’Ourense, la Josefa hi viu des del setembre del 2009.

La segona persona ha estat la directora de la residència, Conxita Barbeta, i a totes dues les ha vacunat Idoia Crespo, infermera del CAP Torrassa.

Després de les primeres vacunacions, a la mateixa residència han comparegut el vicepresident Pere Aragonès; la consellera de Salut, Alba Vergés, i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon.

Aragonès ha assegurat que amb la vacunació es comença a “construir la immunitat de grup per poder recuperar la normalitat en les nostres vides”, i ha destacat que la vacunació serà gratuïta.

La consellera Vergés ha explicat que aquest diumenge es posaran unes 1.600 vacunes, però que a partir d’aquest dilluns n’arribaran 60.000 dosis setmanals.

(Visited 119 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari