Albert Pont serà el candidat del partit ultra Front Nacional

Presideix el Cercle Català de Negocis, entitat cofundada per Joan Canadell, membre de les llistes de Junts

El president del Cercle Català de Negocis, Albert Pont, serà el candidat del partit ultra Front Nacional de Catalunya (FNC) a la presidència de la Generalitat en les eleccions del pròxim 14 de febrer. Ho ha anunciat ell mateix a través d’una carta dirigida als seus associats en la qual assegura que s’incorporarà a aquesta formació a través de la plataforma independent Via Única i afegeix que ho fa a títol personal per defensar sense complexos la via unilateral davant l’actuació que estan tenint els partits independentistes amb representació al Parlament.

El Cercle Català de Negocis va ser creat per un grup d’empresaris amb l’objectiu d’actuar com a catalitzador del moviment sobiranista entre l’empresariat català i “contribuir tant en la restitució de la independència política de Catalunya com en la creació de les estructures del nou Estat Català”, segons asseguren al seu web.

Es van escindir de la patronal Pimec a 2014 i entre els cofundadors figura Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, i que va ser elegit per la militància de Junts per Catalunya com a número dos d’aquesta formació per a les pròximes eleccions.

L’empresari també escriptor Albert Pont sempre ha estat molt proper al sector independentista en general i a Junts per Catalunya en particular.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides