LAPORTA VA DEMANAR L’APROVACIÓ DE FLORENTINO PER LA PANCARTA

Florentino Pérez prefereix que sigui Joan Laporta el nou president deL FC Barcelona segons fonts pròximes al cercle del mandatari blanc que confirmen una trucada de precandidat al seu entorn per explicar-li que anava a penjar una pancarta electoralista molt a prop del Bernabéu, amb un cost d’uns 60.000 euros.

Laporta va trucar a casa de Florentino, el Real Madrid, per transmetre-li la informació i sobretot explicar-li que en cap cas pretenia ofendre el madridisme, sinó que es tractava simplement d’una estratègia propagandística per millorar el seu posicionament a les eleccions. D’alguna manera va venir a demanar-li permís per fer alguna cosa que no irrités al president. I és cert que Florentino li va respondre correctament i autoritzant també l’efecte pancarta de Laporta garantint que no hi hauria rèplica ni cap moviment en contra des de la Castellana.

La relació és molt bona entre tots dos des que Laporta i Florentino van compartir els interessos comuns d’un agent de futbolistes com Jorge Mendes, al Reus, i se sospita que també el Palco del Bernabéu va celebrar amb entusiasme la querella interposada a l’Audiència Nacional (cas Neymar) per un soci de FC Barcelona, ​​Jordi Casas, sota l’assessoria legal d’un molt bon amic de Laporta com és el també advocat Xavier Albert Canal. En segons quines batalles, Florentino i Laporta han combatut junts i ara ja sap també que Laporta li deu més d’una. Aquest és el seu candidat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides