La Guàrdia Civil troba una factura falsa per desviar fons públics a Carles Puigdemont

Un pagament de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes hauria anat a parar a la caixa de Waterloo

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

La Guàrdia Civil ha trobat una factura falsa cobrada a la Plataforma ProSelecciones Esportives Catalanes per part Jaume Cabaní, considerat el primer comptable de Carles Puigdemont de l’entramat amb el qual s’estaria finançant l’expresident de la Generalitat fugit de la justícia espanyola.

Cabaní, en qualitat d’informàtic, hauria facturat a la plataforma que dona suport a les seleccions esportives catalanes 10.599 euros que haurien sortit de fons públics, però que mitjançant criptomònades haurien anat a parar a mans de Puigdemont.

L’institut armat, en l’informe remès al jutge que investiga el cas Volhov al qual ha tingut accés l’Agència EFE, afirma que Cabaní va facturar l’import a la plataforma pel concepte de manteniment de cinc ordinadors i altres serveis informàtics, uns serveis que Cabaní no hauria prestat.

(Visited 6.365 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “La Guàrdia Civil troba una factura falsa per desviar fons públics a Carles Puigdemont”

Feu un comentari