El risc de rebrot i la velocitat de contagi del coronavirus creixen a gran velocitat

Baixen els ingressos hospitalaris, però Salut notifica 62 noves defuncions

Coronavirus

El Departament de Salut ha notificat aquest dimecres un nou augment força elevat del risc de rebrot i de la velocitat de contagi del coronavirus. El primer paràmetre ha crescut 26 punts, i s’ha situat en els 245. Per la seva part, la velocitat de reproducció del coronavirus es troba a 1,22, després d’haver ascendit 0,11 punts en les darreres 24 hores.

No obstant això, han disminuït els pacients ingressats amb covid als hospitals (-35) i a les UCI (-6). Ara romanen hospitalitzades 1.476 persones, de les quals 345 romanen a les unitats de crítics.

D’altra banda, Catalunya ha sumat 2.112 positius de coronavirus (aquest dimarts se’n van detectar 1.911) i 62 defuncions (ahir, 39). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 363.461 contagis i 16.494 morts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides