Roures i “l’atracament del segle”, denuncia la portada de ‘L’Équip’

El president de Mediapro és caricaturitzat com un dels personatges de la sèrie "La casa de paper"

“L’atracament del segle”, així titula en portada el prestigiós diari esportiu francès L’Equipe en la seva edició de dissabte 12 de desembre. El rotatiu caricaturitza a Jaume Roures, president de Mediapro, com un dels personatges de la famosa sèrie de televisió La Casa de Paper després que la seva empresa i la Ligue 1 hagin trencat definitivament el contracte de retransmissió de futbol francès que tenia signat fins 2024.

Segons “L’Équipe“, l’empresa espanyola pagarà a la lliga 64 milions quan l’acord sigui validat per la justícia i altres 36 en el primer semestre de 2021. Aquesta indemnització es suma als 172 milions que va pagar a l’agost passat just iniciar-se el contracte.

El grup de Roures no havia pagat dos terminis del contracte: de 172.300.000 el passat 5 d’octubre, i de 152.500.000 el 5 de desembre, el que va col·locar als clubs en una greu situació de dificultat econòmica. La justícia francesa, que va ordenar llavors obrir una mediació, ha de validar ara els termes de la ruptura del contracte.

La notícia posa fi a l’aventura de Mediapro a França, on va signar un contracte de més de 800 milions d’euros anuals pel 80% dels drets de retransmissió de la lliga per tres anys, una xifra històrica que va situar el futbol gal entre els més cotitzats deel continent, només superat per l’anglès, segons informa l’agència EFE.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.