ERC situa Vergés i El Homrani en bones posicions a la llista del 14-F

Els dos polítics han rebut moltes crítiques per la seva gestió durant la pandèmia del coronavirus

El consell nacional d’ERC no ha castigat la consellera de Salut, Alba Vergés, ni el de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, tot i que múltiples crítiques que els dos han rebut per la seva gestió durant la pandèmia del coronavirus. Al contrari, els ha situat en posicions destacades de la llista del 14-F.

Els republicans han validat aquest dissabte la confecció de les llistes per a les eleccions del 14 de febrer, uns comicis en els quals els republicans aspiren a fer bones les enquestes, que els situen com a favorits. Vergés ocuparà el número 6 per Barcelona mentre que El Homrani ocuparà la novena posició.

En els primers llocs de la candidatura també hi haurà la diputada Najat Driouech, que ocuparà la quarta posició per Barcelona, el diputat Josep Maria Jové (número 5), el cap de files d’ERC a Barcelona, Ernest Margall (7), i la consellera de Justícia, Ester Capella (8).

Pere Aragonès liderarà la llista d’ERC al costat de Laura Vilagrà, que serà la número dos del vicepresident del Govern. L’exalcaldessa de Santpedor, un nom poc conegut en l’escena nacional tot i la seva dilatada trajectòria al partit, ha estat la gran novetat de la candidatura dels republicans, que pretenen reivindicar perfil de gestió en la campanya electoral. El número tres de la llista per Barcelona serà el president del Parlament, Roger Torrent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides