Centres comercials i estacions d’esquí, a l’espera del Procicat

Les restriccions continuen després que la manca d'acord en el Govern suspengués la darrera reunió

El Procicat va cancel·lar divendres a la tarda la reunió que tenia prevista per decidir si feia algun canvi en les restriccions contra el coronavirus. La manca d’acord en el Govern va forçar la suspensió. A hores d’ara no se sap quan es farà la trobada, tot i que algunes fonts apunten que es podria fer aquest dissabte.

El Departament de Salut té sobre la taula un informe de Protecció Civil que demostra que si es compleixen unes condicions de ventilació, ja haurien de poder obrir els centres comercials i s’hauria de poder ampliar l’aforament d’equipaments culturals com el Liceu.

També es podria permetre l’inici d’activitats a les estacions d’esquí, que divendres van anunciar la voluntat de fer-ho de manera conjunta dilluns vinent. Ara bé, la consellera de Salut, Alba Vergés, insistia ahir que encara no hi ha res decidit.

La venda de forfets es farà exclusivament en línia i de manera anticipada, per tal d’evitar les cues de primeres hores a les taquilles. Així també es podrà saber quants esquiadors preveuen pujar a pistes.

Per tant, fins que no hi hagi una reunió del Procicat, es mantindran les restriccions vigents. Per exemple, la prohibició d’obrir les botigues interiors dels centres comercials que no siguin essencials i la limitació de com a molt 500 persones als grans teatres i sales de concerts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides